Fjalë kyçe: deti Jon

Llogje / Nga 27.al -

Nesër këto foto do jua bëjnë zili

Nesër nis normalisht puna dhe sot është e fundit ditë që mund të kalohet në plazh. Nesër gjithë administrate, por edhe politika nis punën me rritëm të plotë. Natyrisht, sektori…