Fjalë kyçe: dele

OpEd / Nga 27.al -

Ben Blushi po zgjon Fashizmin

Nga Frrok Çupi Ai veç po e zgjon fashizmin, nuk po e krijon. Studenti i Dhjetorit të Demokracisë, më në fund i tërhequr dhe i bindur në majtizëm socialist, nuk…