Fjalë kyçe: Darka

Telegrama / Nga Skenderi -

Luan Rama: Kush tha se ka marrëveshje?

Lajmin që qarkulloi në media që Partia Solcialiste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim kanë arritur marrëveshje për rinovimin e kontratës mes tyre e ka hedhur poshtë Kreu i Grupit Parlametar…