Fjalë kyçe: Bledian Koka

Mejtime / Nga Ejona -

Pëllitja e fundit e veshgjatit plak…

Nga Bledian Koka Gomerët janë realisht kafshë të nderuara që kanë shoqëruar historinë e njerëzore, dhe të dy kafshët një me arsye dhe tjetra në mungesë të saj kanë ecur…

Mejtime / Nga Klodiana -

Çamëri na dogji malli

Nga Bledian Koka Çamëri na dogji malli Ka një politikan që e ka mjaft për zemër çështjen çame, aq sa bën deklarata e qëndrime të përmuajshme, madje edhe kur ndodhet…

Mejtime / Nga Media -

Historia që përsërit vetveten…

Nga Bledian Koka Qarkullon një histori e cila ka si personazh ish-kryeministrin Aleksandër Meksi. Një burrë i nderuar, e një kryeministër i mençur që udhëhoqi proceset më delikate shtetformuese të…