Fjalë kyçe: Beti Njuma

Mejtime / Nga Media -

Z(b)or në Facebook

Nga Beti Njuma Pas një dite të kaluar në mal, në paqe me veten dhe natyrën, e ku telefonin e kisha hapur veçse për ndonjë mesazh, buzë mbrëmjes hap Facebook-un,…