Fjalë kyçe: Banka e Shqiperise

Mejtime / Nga Media -

Ridvani i qeverisë së Zamirit

Nga Ilir Babaramo Në mënyrë krejt të çuditshme, propozimi i ish-sekretarit të përgjithshëm të PD dhe ministrit më jetëgjatë të saj si anëtar i Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë…

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

Lulishte e re te “Dollari”

Një tjetër lulishte i është shtuar kryeqytetit. Punonjësit e Bashkisë së Tiranës kanë nisur rehabilitimin e sipërfaqes së mbuluar nga balta pranë Bankës së Shqipërisë ku është edhe stacioni i…