Fjalë kyçe: avni nezaj

Mejtime / Nga 27.al -

“Më detyruan”

Nga Avni Nezaj Nën afshin e nxehtë jo vetëm të motit u zhvillua një lloj votimi me 30 qershor në Shqipëri. Atë lloj situate e shikonim akoma vetëm nëpër reportazhe të…

Mejtime / Nga Media -

Pushteti i karrigeve dhe pushteti i popullit

Nga Avni Nezaj Nuk mbahet pushteti me propagandë, sidmos në kohën e zhvillimeve të shpejta dhe të qarta integruese në BE apo struktura të tjera tashmë të konsoliduara ndërkombëtare. Mashtrimit…

Mejtime / Nga 27-shi -

Edi Ramës s’ka kush t’i shkruajë

Nga Avni Nezaj E takonte nganjëherë edhe Kancelarja Merkel, tani i ka mbetur vetëm Sejdini në Elbasan. E takonte nganjëherë edhe Presidenti Macron, tani i ka mbetur vetëm Dako në…

Mejtime / Nga Media -

Edi Rama, t’i rrojë Partisë!

Nga Avni Nezaj Edi Rama Kryeministër. Edi Rama Kryetar i Partisë Socialiste. Edi Rama Kryetar i Grupit Parlamentar të PS, sepse Balla mban vetëm letrat. Edi Rama Kryetar Kuvendi sepse…