Fjalë kyçe: autostradë

Mejtime / Nga Media -

Mos ejani në Shqipëri

Nga Ervin Qafmolla Viktima të diskriminimit në çmime, përndjekjes selektive nga policia, racizmit absurd, plaçkitjes dhe hajnisë sezonale nga parazitët e kësaj ane të kufirit, shqiptarët e Kosovës duhet ta…

Tregu / Nga admin -

Aritmetika e çmimit të autostradave

Nga Veton Surroi Autostrada Kijevë-Zahaq do të kushtojë 193 milionë Euro, paralajmëron Qeveria. I bie pothuajse 5 milionë Euro për kilometër. Autostrada Morinë-Arllat mund të ketë kushtuar 1 miliardë Euro….