Fjalë kyçe: Artan Shkreli

Mejtime / Nga admin -

Ku shkuan e nxorrën Vojsavën sllave?*

Nga Artan Shkreli Përpiqen të argumentojnë, e s’ja gjej dot arsyen e arsyes, por nuk mbërrijnë të nxjerrin askund se Vojsava Kastrioti ishte sllave (madje shkojnë deri aty sa në…

OpEd / Nga Media -

Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?

Nga Blendi Fevziu E keni parë Artan Lamen? Ka kohë që nuk flet dhe nuk del në TV. Nuk e kam fjalën për dalje paradë, ku shpërndahen çertifikata legalizimi për…

OpEd / Nga 27.al -

Gjushi, “venaliu” i betonit

Nga Enkel Demi Ndërsa në Durrës ngriheshin pallatet shumëkatëshe, arkeologët mblidheshin me sitat e tyre në Sukth. Atje makinat e rënda derdhnin mbeturinat që nxirrnin në gropat e themeleve. Arkeologët…