Fjalë kyçe: amfiteatri

Telegrama / Nga Media -

Çelin lulet te Amfiteatri i Liqenit (Foto)

Një skenë teatrore mes luleve dhe natyrës, i tillë është konceptuar Amfitetari i Liqenit. Çdo ditë shtohen elemente të reja ndërsa po afrohet data e koncertit hapës të 1 Qershorit. Do të jetë…