Fjalë kyçe: Alba Haruni

OpEd / Nga Media -

Tregtarët e humbjes

Nga Alba Haruni Drejtuar një portali dhe një gazetari specifik (e di vetë ai), nuk dua t’i bëj reklamë. Është një portal dhe një gazetar që kujton se u bë…

Mejtime / Nga Media -

Nëse do më pyeste mua Hakorja

Nëse do më pyeste mua Hakorja për punë “tepsije”, do i tregoja përrallën e Qerosit, “anës e anës apo mesit e mesit”. Por “tepsija’, “timoni”, janë çështje populizmi elektoral, jo…