Fjalë kyçe: Adi Krasta

Mejtime / Nga 27.al -

Sokol Balla vs Adi Krasta

Nga Ermal Mulosmani Dje, “Ministria e Medias” shpërndau dy njoftime. I pari, na njoftonte se Adi Krasta dhe Ylli Rakipi, dy zëra me mjaft ndikim në median shqiptare, kanë mbushur…