Fjalë kyçe: 2 korrik 1990

Mejtime / Nga 27.al -

2 Korriku i 90-ës që zgjoi shqiponjën dy krenare

Nga Bislim Ahmetaj* Në Kosovë nën terrorin e snajperve dhe tankeve serbe elita intelektuale e udhëhequr nga Presidenti Ibrahim Rugova shpalli Deklaratën Kushtetuese, gurë-themelin institucional që i priu Pavarësisë së…

Mejtime / Nga Media -

Ikja!

Erisi, Bledi, Danjela, Endri, Eduardi, Brunilda, Eljana, Ornela e Adriano, janë nëntë fëmijë të mitur, nga 1 deri në 6 vjeç. Janë portrete që na vijnë përmes një fotografie mjaft…