PD çon kërkesë për debat me kryeministrin për rritjen e çmimeve

0
125

Partia Demokratike ka kërkuar mocion më debat në Kuvend me kryeministrin Edi Rama për rritjen e çmimeve. Kjo u njoftua të shtunën para mbledhjes se grupit parlamentar demokrat nga kryetari Lulzim Basha.

Rritja e çmimeve të energjisë elektrike, karburanteve dhe të ushqimeve ka shkaktuar një protestë kombëtare qytetare prej shtatë ditësh.

Gijotina.com ka siguruar dokumentin kërkesë që i ka drejtuar Kuvendit kryetari i grupit parlamentar të PD Enkelejd Alibeaj.