Dy punëtorë humbën jetë nga aksidenti në Vlorë, asnjë i arrestuar (EMRA)

0
41

Vetëm një ditë më parë, një aksident tragjik në punë u mori jetën dy të rinjve të cilët punon për llogari të firmës BIBA-X, në Bypassin e Vlorës.

Armand Beu, 32 vjeç, banues në Kavajë dhe pasagjeri Klajdi Kaja, 28-vjeç, gjetën vdekjen në vend, ndërsa trupi i 28-vjeçarit, mbeti i bllokuar poshtë inerteve, për rreth 2 orë.

Për këtë ngjarje nuk ka asnjë të arrestuar.

Drejtuesi i kamionit duke zbritur me ngarkesë zhavorri nga zona e Kaninës ka humbur kontrollin duke u përplasur me shkëmbin.

Nuk dihet nëse ka pësuar defekt apo nuk kanë funksionuar frenat, por drejtuesi i automjetit i cili nga frika se mos dilte nga rruga dhe binte poshtë ( humnere) është kthyer në mes të rrugës dhe është përplasur me anën e shkëmbit, por përplasja ka qenë shumë e fortë sa të dy trupat kanë dalë nga xhami i kamionit, por ngarkesa me zhavorr e kamionit i ka mbuluar të dy trupat.

Dy punëtorët, njëri në drejtim të mjetit e tjetri në vend të parë janë mbuluar nga inertet, ndërsa trupi njërit prej viktimave u nxor dy orë më vonë.