Doda: Marrësheshja jonë me PD vlen që prej 2018, Çështja Çame një ndër pikat kryesore (film)

0
295

Sekretarja e Përgjithshme e PDIU, Mesila Doda, deklaroi se marrësheshja mes Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet dhe Partisë Demokratike  vlen që prej 2018.

E ftuar në ABC, Doda shprehet se Çështja Çame ka qënë një ndër pika tona kryesore të marrëveshjes që në nisje të kualicionit tonë me PD.

Gjithashtu Doda ka folur edhe për programin e Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet, ku nuk ka dhënë shumë detaje duke u shprehur se pritet të prezantohet dhe të bëhet publik javën e ardhshme.

“Është një opozitë që ka programin e saj dhe sjell ofertën e saj përpara njerëzve. Përsa i përketë programit, PD ka një program të detajuar për të gjitha fushat. PDIU ka punuar dhe besoj që javën e ardhshme do flasim për pikat tona kryesore të programit. Çështja Çame ka qënë një ndër pika tona kryesore të marrëveshjes që në nisje të kualicionit tonë. Programi jonë përfshinë problemet juridike, problemi i memories duke shtuar këtu ngritjen e një muzeu në Vlorë. Gjithashtu PDIU ka disa pika kryesore ku pikat e saja që do i lancojmë ne vijim”,- është shprehur Doda.