Autor: 27-shi

Kalitje / Nga 27-shi -

“17 Nëntori kampion” (film)

Një video e rrallë na rikujton 17 Nëntorin kampion. 17 Nëntori, skuadra e fillimviteve ’80-të, ishte potente dhe e frikshme. Ajo kishte karakteristikë lojën klasike brenda traditës, të harmonizuar me…