Fjalë kyçe: stadiumi Loro Borici

Këndonjësit / Nga 27.al -

Java e fundit…

Nga Saimir Demi Përfundoi faza e parë dhe ende askush nuk ka thënë zyrtarisht, pra me bindjen absolute, që ky është kampionati më i bukur i kohërave moderne, një katalog…

OpEd / Nga 27.al -

Përralla me Mosad…

Nga Saimir Demi Për mënyrën se si na trajtojnë të huajt, por edhe tanët, është vërtetë për të ndjerë keqardhje në të gjithë 24 orët e ditës. Nga gjithkund matanë…