Fjalë kyçe: Perandoria Osmane

Mejtime / Nga admin -

Ku shkuan e nxorrën Vojsavën sllave?*

Nga Artan Shkreli Përpiqen të argumentojnë, e s’ja gjej dot arsyen e arsyes, por nuk mbërrijnë të nxjerrin askund se Vojsava Kastrioti ishte sllave (madje shkojnë deri aty sa në…

OpEd / Nga Media -

“Ti qënke malok”…

Nga Ilir Seci Nuk më ban ndonji përshtypje sharjet histerike të asaj militantes te tendat e opozitës. E kqyra dy a tre herë videon e asaj qenie të frustueme, që…

OpEd / Nga 27.al -

Barka që lundron në gjolin e rrenës greke

Replikë me Panajot Barkën rreth ligjit të minoriteteve kombëtare Nga Arben Llalla Sa herë që Shqipëria i qëndron përballë Greqisë, tek i tregon autoritet dhe kërkon bisedime të barabarta në…