Fjalë kyçe: palaço

Mejtime / Nga Media -

Zhdukini nga ekranet këta palaço!

Nga Mentor Kikia Një këngëtar (nëse mund të quhet kështu), u arrestua për të disatën herë në Tiranë, i kapur me armë dhe drogë. Kësaj radhe policia thotë se Arkimed…