Fjalë kyçe: media

OpEd / Nga Media -

Enveri, Edi dhe Top Channel

Nga Ilir Babaramo Kanë kaluar më shumë se 40 vjet nga vdekja e tij dhe në familjet e vjetra të Gjirokastrës ende mbajmë mend marrëdhëniet që kishte diktatori me qytetin…

Mejtime / Nga Media -

Për fat të keq, publiku nuk ka media!

Nga Gjergj Marku* Mjafton për të analizuar dy rastet e fundit megafestive në mediat kombëtare; të një emisioni që kishte zaptuar gjithë sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë (siç nuk ka…