Fjalë kyçe: media

OpEd / Nga 27.al -

Aleanca e medias me pushtetin prodhon autoritarin

Nga Arben Llalla Mediat elektronike dhe të shkruara janë mjetet kryesore të propagandimit të grupeve të caktuara udhëheqëse në kohët që po jetojmë, duke ndikuar drejtpërdrejtë në zhvillimet politike dhe…

Mejtime / Nga Media -

Përgojimi i adoleshentëve kavajas

Nga Çapajev Gjokutaj Skandali seksual i tetë nxënësve të një shkolle në Kavajë po kthet në lajm jave. Televizione, gazeta, radio po e marrin dhe e rimarrin. Publikohen përditë lajme me…