Fjalë kyçe: Kllogjer

OpEd / Nga Media -

E donim Shqipërinë, ndaj na përzunë

Nga Shpëtim Idrizi Sarandë, 24 qershor 2016 Të dashur motra e vëllezër, e mbyllëm dhe për këtë vit marshimin fizik për në varrezat monumentale të Kllogjerit. U përpoqëm të përmbushnim…