Fjalë kyçe: barcelone

Bëfshi qejf / Nga 27-shi -

Alla frënga, apo alla-Keli?!

Nga Iva Tiço Unë nuk u rezistoj dot kërpudhave. Kur i gjej në ndonjë menu restoranti, i porosis, edhe nëse nuk shkojnë fare me pjesën tjetër të ushqimeve. Dhe nëse…