Fjalë kyçe: 27.al

Telegrama / Nga Media -

27.al një vit më parë!

Si sot një vit më parë nisi aventurën e vet mediatike portali 27.al. Zakonisht, në ditë të këtilla thuren lavde dhe bëhet një farë autoreklame. Nuk po e bëjmë një…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Shënim për Eduard Zaloshnjen

Nga Enkel Demi Pak më parë pata një telefonatë nga profesor Eduard Zaloshnja. Kam njohje të vjetër me të, jo miqësi. E njoh qysh në themelimin e Partisë Demokratike si…

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

“Heronj” dhe viktima

Reportazh/ Një ditë me veteranët dhe ish-të përndjekurit politikë. Ku bashkohen e ku ndahen dy palët, çfarë mendojnë ata për hapjen e dosjeve të Sigurimit, ç’prisnin nga politika dhe zhgënjimi…