Zgjedhjet për kryetarin e PD/ Berisha dhe Elezi nesër në Lezhë

0
28

Janë publikuar sot axhendat e kandidatëve për kryesinë e Partisë Demokratike nga Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale. Sali Berisha do të takohet ditën e nesërme me demokratët e Shkodrës dhe Lezhës ndërsa Ibsen Elezi me ato të Kurbinit dhe Mirditës. Në Lezhë, Berisha do të jetë në orën 17:00, ndërsa Elezi në orën 18:30.

AXHENDA:

Ora 10.00 – Z. Ibsen Elezi takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Kurbin

Ora 12.00 – z. Ibsen Elezi takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Mirditë

Ora 18.30 – z. Ibsen Elezi takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Lezhë

Ora 17.00 – z. Sali Berisha takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Lezhë

Ora 18.30 – z. Sali Berisha takim me anëtarë dhe simpatizantë të PD në Shkodër

Elezi dhe Berisha janë të vetmit kandidatë që konkurrojnë për marrjen e drejtimit të Partisë Demokratike. Zgjedhjet do të zhvillohen më 22 maj, ndërkohë që selia e PD-së ka që prej 21 marsit ka si kryetari të komanduar Enkelejd Alibeaj i cili është vendosur pas dorëheqjes së Lulzim Bashës.