Ka than' i moçmi: 

“Shqiptari e ka zakon që kundështon para se të marrë vesh".

                          -Faik Konica

Verë Sangria me shegë e mollë jeshile

Nga Alma Kodra 0

 

Përbërësit

1 (750 ml) shishe verë të  kuqe Sangria
1 mollë, e qeruar e prere ne feta
1 portokall, me feta ose katrore
Farat e nje shege
1/2 filxhan lëng shege
1/2 filxhan lëng molle
1/4 filxhan brandy
1-3 lugë mjaltë ose agave ose sheqer diabetik sipas dëshirës, për shije (nëse është e nevojshme, në varësi mund të përdorni vetem ëmbëlsinë e lëngjeve tuaj më lart)
Garniturë opsionale: fara shtesë shege dhe molle

Udhëzime:

Në një shtambë të madhe, perzijeni gjithë përbërësit së bashku deri sa të kombinohen, duke shtuar në sasinë që ju dëshironi  mjaltin dhe verën Sangria.
Mbulojeni dhe ftoheni në frigorifer për të paktën 2 orë (ose deri në 24 orë), në mënyrë që shijet  të përzihensë bashku.
Shërbejeni të ftohtë, me akull shtesë dhe fruta nëse dëshironi.

Loading...

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

gjithësej