Vajza shëtit djalin e lidhur me zinxhir në një qendër tregëtare

0
96

Një video e çuditshme e një vajze që shëtit një djalë të lidhur me zinxhir në qafë, nëpër një qendër tregtare në Kroaci ka ngjallur reagime të shumta.

Bëhet fjalë për Antea Ajbek dhe Renato Pirin për të cilët po flitet tashmë dhe përtej kufijve të Kroacisë.

Dhe mediat kanë kontaktuar 24-vjeçarin Renato për të shpjeguar se për çfarë bëhej fjalë dhe çfarë donin të arrinin me regjistrimin, i cili shkaktoi reagime të dhunshme në publik.

“Ishte e gjitha vetëm një shaka… Nuk kishte shumë njerëz, qendra tregtare ishte gati të mbyllej. Fillimisht kontrolluam që nuk kishte fëmijë brenda dhe më pas vendosëm të argëtoheshim. Ne donim të shihnim se si do të reagonin njerëzit. Kryesisht ata qeshën dhe filmuar, nuk ka pasur asnjë reagim negativ”, thotë Renato.

Kur videoja u bë virale, filluan të vërshonin komentet negative.

“Komentet publike janë negative, por në privat na vijnë shumë mesazhe të bukura, shkruajnë se jemi të bukur, të pashëm, se jemi çift i bukur, na urojnë për guximin”, ka thënë Renato.