Fjalë kyçe: vizite ne shba

Telegrama / Nga Xhafa -

Ministri Panariti, vizitë zyrtare në SHBA

Edmond Panariti, Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, është nisur për një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pjesë e axhendës së ministrit do të…