Fjalë kyçe: urgjencë

Mejtime / Nga 27-shi -

Pesë minuta që të hanë kokën

Nga Ilir Hoxholli Një mjek që punon në Urgjencë ka postuar fotografinë ilustruese të këtij shkrimi dhe ka shkruar: “Për ty shofer i shfrenuar, që ecën me shpejtësi, për të…