Fjalë kyçe: tokë

Mejtime / Nga Media -

4 elementët e Empedoklit dhe ferri Kosovë

Nga Ag Apolloni Filozofi i lashtë grek, Empedokli, katër elementet më të rëndësishme për jetë i konsideronte: tokën, ajrin, ujin dhe zjarrin. Në Kosovë, toka është helmuar gjatë luftës, ajri…