Fjalë kyçe: The New York Times

Mejtime / Nga 27.al -

Amerikani që dinte shqip…

Nga Ilir Seci* … Nga viti 2005, një mbasdite në Manhattan më qëlloi të njihem me një amerikan që sapo kishte blerë një banesë aty, ku unë punoj… Erdhi dhe…