Fjalë kyçe: Teatri Kombëtar

Mejtime / Nga 27.al -

Teatri, bunkeri dhe pornoja e shtetit

Nga Astrit Cani Teatri ishte log. Hapsina mes dy ndërtesave ishte agora. Ktë funksion s’mund ta kryente sheshi i madh “Skënderbej”, i cili tashma ngjan me nji pistë patinazhi. Teatri…