Fjalë kyçe: Superiore

Kalitje / Nga 27-shi -

Korabi në Kategorinë Superiore

Komisioni i Disiplinës ka thënë fjalën e fundit dhe tashmë Korabi i Peshkopisë do të jetë pjesë e Kategorisë Superiore për sezonin e ardhshëm. Por këtë të drejtë e ka…

Kalitje / Nga 27-shi -

Bylisi, urrejtja pas një “shpulle”

Ballshiotët e Bylisit kanë filluar ta kuptojnë që për të qëndruar në Kategorinë Superiore duhet të bëjnë shumë më tepër se një garë të luftuar. Deri tani, në përpjekjet për…

Kalitje / Nga 27-shi -

Vllaznia në pikë të hallit

Sezonet e fundit e kanë shoqëruar Vllazninë me probleme të mëdha, por duket se këtë rradhë konkurencën për të mbijetur në Superiore e ka vërtetë shumë të madhe. Pavendosmëria e…