Fjalë kyçe: SPAK

Mejtime / Nga 27.al -

Operacioni me dy emra dhe dy suksese

Operacioni i quajtur “Shefi” dhe “Kulmi”, i cili që në emër dyzoi opinionin publik në lidhje me suksesin e SPAK dhe Antimafias Italiane. Sot, ky ka qenë kryelajmi. Si asnjëherë…