Fjalë kyçe: Serbi

Floktore / Nga Media -

Morgan Freeman mban flamurin e Kosovës

Aktori dhe regjisori i njohur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Morgan Freeman, ka pozuar me flamurin e Kosovës përkrah atij të SHBA-së. Madje flamurin e shtetit kosovar ai e…