Fjalë kyçe: Serbi

Mejtime / Nga 27.al -

Sekuencë nga Prishtina

nga Shaban Murati Vështirë të gjesh një shtet si Kosova, ku edhe pas çlirimit të vendit partitë dhe qeveritë, qoftë ata që luftuan, qoftë ata që nuk luftuan, të duan…