Fjalë kyçe: romët

OpEd / Nga 27.al -

Harta çame e Nikos dhe mendjehapurit

Nga Enkel Demi Duhet thënë që përsa i përket nacionalizmit shqiptarët janë populli me mendjen më të hapur në Ballkan. Përveç ndonjë shprehje krenarie në raste futbolli, shpërthimet epike janë…

OpEd / Nga 27.al -

Ederlezi i racistëve

Nga Enkel Demi Na bie ndër mend për ata që i konsiderojmë të ndryshëm nga vetja, sa herë ka ndonjë ngjarje apo festë që bëjmë sikur i kremtojmë për të…