Fjalë kyçe: portokall

Shtro peta / Nga Ejona -

Sallatë me finok dhe portokall

Receta për sallatën me finok dhe portokall që po ju paraqesim më poshtë, eshte tepër e thjeshtë dhe sjell atmosferën festive nëpërmjet kombinimit të këtyre përbërësve tipik dimëror. Përbërësit: 2…