Fjalë kyçe: politika

OpEd / Nga Media -

Mjaft, për hatër t’njeriut e t’Zotit!

Nga Gjergj Meta Ndërkohë që nëpër ekrane tv, seli partish, korridore institucionesh, portale interneti, nga njerëz me dhe pa pushtet, të rreshtuar nga njëra anë apo tjetra, ose njerëz thjesht…