Fjalë kyçe: politika

Mejtime / Nga 27-shi -

Për “dashnorët” e sondazheve

Nga Ylli Manjani 1. Nëse politika përceptohet si pazari i gjësë së gjallë, pra si zgjedhje personazh, pa dyshim që fiton gjithmonë gjëja e gjallë që reklamohet më mirë. Pra,…

Mejtime / Nga 27.al -

Të Pa(k)varur

Nga Mehmet Elezi Të pakëndshëm (po shprehem butë) disa analistë të pa(k)varur dhe disa diplomatë-politikanë. Gjuajnë me fjalë të mëdha nga Olimpi: ka faj politika, sistemi, liderët e partive. Nuk…

Mejtime / Nga Media -

Doktrina Trump dhe e ardhmja në udhëkryq

Nga Bjorn Kamberi Sikur çdo vit ardhja e vjeshtës përkon me një pranverë të re, atë të çeljes së debatit dhe përballjes ndërmjet pjesëmarrësve në punimet e Asamblesë së Përgjithshme…