Fjalë kyçe: Pavaresia

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

Rexhep Qosja: Hidhërohu o popull!

Gjatë këtyre 105 vjetëve Shqipëria ka provuar rënie dhe ngritje, atdhetarizmin më të përkushtuar të predikuar e të sendërtuar edhe me mjete totalitariste si në kohën e komunizmit dhe atdhetarizmin…