Fjalë kyçe: patriotët

OpEd / Nga Klodiana -

Me sa duket, Kosova po shkon drejt “shkëmbimit”

Nga Frrok Çupi Ndoshta është koha kur “patriotët” duhet të lëshojnë mikrofonët, penat dhe pasionet- më së shumti të shtira. Ka kaq kohë që zien poli-kulturalizmi, erudicioni, krahinizmi, konspiracioni…, etj., rreth…

OpEd / Nga 27.al -

Nata pa të nesërme

Nga Frrok Çupi “Nesër” nuk ka. Tunelet e “Rrugës së Kombit” duket se nuk kanë më dalje; qeveria dhe populli janë përballur si në betejën e fundit. Këtu është mbyllur…

Llogje / Nga 27.al -

Patriotët e atdheut prej sheqeri (video)

Është e pashlyeshme në kujtesën kombëtare ai shpërthim eksitues para tortës së 100 vjetorit të pavarësisë. Patriotët e kryeqytetit me legena e sapllake në dorë ju sulën tortës me një…