Fjalë kyçe: patriot

OpEd / Nga 27.al -

Për çamin Armando Sadiku

Nga Enkel Demi Është 12 maji i vitit 1989 dhe në Itali hyn në fuqi ligji që e bën të detyrueshëm vendosjen e rripit të sigurimit në makinë. Psikiatri Claudio…