Fjalë kyçe: Parlamenti

OpEd / Nga 27.al -

Bulisti i Parlametit

Nga Mesila Doda Ka një bulist në politikën shqiptare, një prej atyre që hakërrehen si llaxore në foltoren e Parlamentit, që vjedh, kërcënon dhe merrr gjithë shtetin shqiptar dhe e…