Fjalë kyçe: Pal Ëngjëlli

Mejtime / Nga 27-shi -

Çfarë kishim para pushtimit turk…

Nga Dorian Hatibi* Sot, dua ta përkujtoj Skënderbeun duke bërë një listë me gjërat që kishim para pushtimit turk e që “vëllezërit” turq, nga dashuria për ne, na i hoqën…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Betoni i Gjushit dhe gurët e kandarit

Nga Enkel Demi Avokatja Mirela Jorgo thotë që Gjykata Administrative ka ndryshuar vendimin për sheshin “Veliera” në Durrës, pasi shpalli më parë pezullimin e punimeve. Kur palët janë larguar vendimi…