Fjalë kyçe: paçe

Llogje / Nga 27.al -

Shpallet “pavarësia” me një tas pilaf

U mblodhën patriotët e thekur në Hagë para një kusie pilaf dhe shpallën “pavarësinë” e Çamërisë. Pasi shijuan një tasqebap të ngrohtë, Festim Lato shpalli që do të udhëheqë me…