Fjalë kyçe: ora

OpEd / Nga 27-shi -

Kemi harru’ me qesh

Nga Enkel Demi Ai pinte ndonjë gotë raki dhe tymoste duhan që ia kishin zverdhur mustaqet e trasha. Unë i qëndroja përballë, tek qeshja me të madhe me historitë që…