Fjalë kyçe: Nikollë Lesi

OpEd / Nga 27-shi -

Ata ishin tre…

Nga Enkel Demi Njoha fillimisht ata të dy, Alfons Gurashin dhe Agron Çobanin. Më pas Kiço Blushin. Ata ishin tre… dhe e kishin për zemër të gjerbnin kafe apo të…

OpEd / Nga Media -

Sot jam solidar me Armand Shkullakun

Nga Ilir Babaramo Frangaj largoi sot nga drejtimi i ABC news Armand Shkullakun, një nga gazetarët më të vjetër shqiptarë dhe një nga dy-tre garantët e krijimit të perandorisë së…