Fjalë kyçe: Negociatat me BE

OpEd / Nga 27.al -

Muri i Berlinit dhe Muri i negociatave

Nga Dom Gjergj Meta Rënia e murit të Berlinit solli një nga ndryshimet e mëdhaja të Europës. Ajo perëndimore “kuptoi” se paska edhe një Europë tjetër dhe se pa të…